trap met aluminium traptreden

C-mass trede van eigen makelij !

De C-mass trede is een veilige en decoratieve antislip trede van eigen makelij voor zowel privéwoningen als industriële gebouwen.

Waarom de C-mass-trede?

  • Anti-slip: twee rubberen strips en een geribbeld oppervlak maken je treden antislip. In de coating is een fijne korrel verwerkt om het antislipeffect nog te vergroten.
  • Roest niet dankzij het aluminium
  • Droogt snel: Mosvorming ontstaat wanneer oppervlakten lang vochtig blijven. Het C-mass-metaal en poedercoating nemen haast geen vocht op. Een beetje wind en zon zijn genoeg om alles snel te doen opdrogen. Hierdoor krijgt mosvorming zeer weinig kans.
  • Geschikt voor privéwoningen, vluchttrappen en industriële trappen
    Voelt zacht aan de blote voeten (dankzij zacht rubber en ondiepe groeven in plaats van gaten)
  • Veilig voor een vrouwenschoen met hak
  • Verkrijgbaar in alle Ral-kleuren

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend.

c-mass aluminium traptrede technisch
brochure van c-mass trap trede

Treden met rubber strips: heel succesvol bij particulieren die tuintrappen zoeken. Trappen in werkruimten waar vrouwenschoenen moeten passeren, verdienen C-mass treden. We hebben een test gedaan met 500 kilo zonder blijvende vervorming, en dit op een tree breedte van 1600 millimeter.

Treden met een fijn oppervlak: om treden een nog verfijnder oppervlak te geven, hebben we een opvulstuk dat perfect in de trede past. Winkelcentra hebben dikwijls nood aan een mooiere afwerking. Onze C-mass trede is dé oplossing.

Hieronder kan je een voorstelling van de aluminium traptrede bekijken.

STERK   ANTISLIP ROESTVRIJ   GROTE KLEURVRIJHEID

Sluit Menu